Beste klant,

Teneinde u als klant correct te kunnen bedienen vragen wij u vriendelijk om rekening te houden met het onderstaande :

- Daar wij werken met dagverse producten en daartoe afhankelijk zijn van onze leveranciers, kan - bij uitzondering - een gerecht of ingrediënt tijdelijk niet voorradig zijn.

- Op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag serveren we uitsluitend ons "5- en 6-gangen degustatiemenu",

- Heeft u een speciaal verzoek of wenst u een bepaald gerecht te eten zoals king krab of ganzenlever, buikspek of Simental entrecote, fazant of hazenrug harlekijn, kreeft of kaviaar, … contacteer de chef hiervoor. Hij maakt dit met plezier voor u klaar.

- Indien u met minder mensen komt opdagen dan het gereserveerde aantal dat u had doorgegeven zal er een toeslag gerekend worden van 50.00 euro/ persoon of het besproken menu aangerekend worden.

- Wenst u een factuur! Meld dit bij aankomst aan de gastvrouw.

- Allergieën? Meld dit bij u reservatie, zo kan de chef alles perfect voor u aanpassen.

Met culinaire groeten,

Stefaan en Els

Pacht 26