Donderdag 1 oktober t.e.m. zondag 8 november

° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag


* Makreel
Kartoffelsalat - komkommer - mosterd - coulis van Franse selder

* Sint- jacobsnoot
Bloedworst - bloemkool - melksaus - truffel

* Griet
Garnalen- courgette- prei- citroengras

* Patrijs
Girolles- knolselder- lever- pastei- hazelnoot

* Hert
Appel- sjalot- biet - aardpeer

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 12,00)
→ Hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl. € 5,00
→ Glaasje wijn bij kaas (suppl. € 7,00)
Degustatie oude Porto (suppl. € 12,00)
→ Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,50)

* Kweepeer
Sorbet van veenbes- chocolade- steranijs
→ Glaasje dessertwijn (suppl. € 7,00
)

* Menu Rosalie (6 gangen) : € 74,00
* Menu Marifloor (5 gangen) - excl. Patrijs : € 62,00


* 6 gangen: aangepaste wijnen: € 34,00/ wijn Bobformule: € 17,00
* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 28,00/ wijn Bobformule: € 14,00
* Biertje (aangepast per gerecht) € 6,00/ flesje

Opgelet! Voor de aangepaste wijnen serveren we 1 glas wijn per gerecht, voor de
bobformule een half glas per gerecht.
De aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht.

° Check ook onze collectie à la carte wereldwijnen. Een 300 tal unieke topwijnen !
° Vanaf 20.30h is het niet meer mogelijk het 6 gangen menu te kiezen.
° Gelieve ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u ..