STAROMA WIJNIMPORT

Staroma importeert wijnen uit heel Europa. Daarbij kiezen Stefaan en Bruno wijnen met een prijs-kwaliteitsverhouding die beter is dan gemiddeld en komen ze enthousiast tegemoet aan de noden van de moderne chef. Onbekende nieuwe wijnlanden met wijnen van heel hoog niveau. Ze zetten ook graag volop on op de ideale combinatie tussen wijnen en gerechten, net zoals ze dat met hun passies zelf ook zijn. Staroma kijkt er naar uit om zij geweldige collectie wijnen met u te delen en u bij te staan bij de ideale selectie van wijnen, perfect afgestemd op wat u nodig heeft! En ook; de waarheid zit nog altijd in het glas.

Stefaan De Proft staat al jaren bekend voor zijn unieke en verassende culinaire creaties, eerst in Ter Monde in Dendermonde, vandaag in Pacht26 in Gijzegem. Maar mensen zijn niet alleen laaiend enthousiast over de heerlijke menu's in Pacht26, ook de verassende wijnkeuzes van de chef doen iedereen versteld staan.

Bruno Temmerman is wijnliefhebber in hart en nieren, en bovendien sommelier-conseil. In zijn wijnwinkel WIJN in Hofstade laat hij mensen kwaliteitsvolle wijnen ontdekken en proeven. Met Staroma slaan ze nu de handen in elkaar om hun passie en kennis ook met anderen te delen.

Interesse in bepaalde wijnen! U kan deze via restaurant Pacht26 bestellen. Telefonisch: 0494335190 of via mail: info@pacht26.be

Tijdelijk kan u ook terecht in het POP- UP winkeltje in Pacht26 op woensdag tussen 16 en 19h of op zaterdag tussen 15 en 17h